Informatie

Utrecht
Papendorp Utrecht
24.06.2017
Tickets

Informatie

Tijdschema


KAARTEN
De kaarten voor het 40UP Zomerfestival zijn voor €42,50 verkrijgbaar.

LOCATIE EN OPENINGSTIJDEN
De locatie van het 40UP Zomerfestival in Utrecht is Grasweide Papendorp. Het festival gaat op zaterdag 24 juni om 12:00 van start gaan en duurt tot 23:00.

PLATTEGROND


KLUISJES
Er zijn kluisjes op het terrein om je spullen op te bergen. De kluisjes kosten 5 euro. In de kluisjes kun je meerdere jassen kwijt. 

CONSUMPTIEMUNTEN
We werken tijdens 40UP Zomerfestival uitsluitend met munten. Deze zijn te gebruiken voor consumptie van eten en drinken. Alleen tijdens het festival kunnen ze worden aangeschaft bij de kassa's. Munten zijn alleen geldig op de dag van aankoop en zijn niet inwisselbaar.  Per 4 worden ze verkocht en de kosten bedragen 2,75 per stuk. De mogelijkheid is er om zowel contant als met PIN te betalen. Er zijn alleen wel meer PIN voorzieningen dus voorkom wachten en neem dus zo weinig mogelijk contant geld mee. Houd er rekening mee dat de eetstands om 22:45 sluiten. De barren laten we wel open tot het einde van het festival. FOTOAPPARATUUR
Het meenemen van fotoapparatuur is toegestaan. Echter, professioneel foto- en filmapparatuur is alleen toegestaan voor degene met een persaccreditatie. Deze is aan te vragen via info@40upfestival.com.SIGARETTEN
Wij hebben geen verkoopmogelijkheid voor sigaretten op het terrein. Houd hier rekening mee als je wilt roken. Daarnaast is roken alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plaatsen.

HUISREGELS
We houden het graag netjes en beschaafd tijdens het 40UP Zomerfestival en daarom nemen we een aantal regels in acht. We willen je dus vragen rekening te houden met zaken die zorgen voor een plezierig verloop van het festival. De huisregels van 40UP Zomerfestival vind je hier op de site.

VERKEER EN ROUTE
Als u hier klikt dan vindt u alle informatie die u nodig heeft betreffende het verkeer en route. We hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!
ENTREE
De entree van 40UP Zomerfestival bevindt zich aan de Mercatorlaan.

MINDERVALIDE BEZOEKERS
40UP Zomerfestival houdt rekening met de mindervalide bezoekers. Er is een aangepaste toiletvoorziening.

 LET OP: Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Uitzondering kan worden gemaakt op vertoon van bewijs medische urgentie.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier!